Karlos Vémola bude zase otcem. S Lelou prozradili pohlaví třetího potomka

[chooze:gallery;value:31812]

S překvapivou zprávou se v neděli pochlubili veřejně manželé Lela a Karlos Vémolovi. Čekají spolu třetí dítě. "Velmi rádi bychom se s vámi podělili o radostnou novinu. Jeden zázrak se proměnil ve skutečnost – čekáme miminko. S láskou Vaše Lela, Karlos, Lilinka a Rocky," svěřila se se svým štěstím na sociálních sítích sama budoucí maminka Lela.

Její manžel Karlos Vémola už před časem avizoval, že by chtěl velkou rodinu se spoustou dětí. A to se mu daří. Z předchozího vztahu má syna Karlose a dceru Sky. S Lelou už mají Lili a Rockyho.

[chooze:article;value:538945]

Na akci "baby shower" manželé hned i prozradili, že budou mít kluka. "Bude to malý Arnie! Už máme doma Rockyho a tohle bude malý Arnie," oznámil Karlos Vémola.

"Děti dělají náš život důležitým a naplněným. Každé dítě je živou zprávou o lásce a lidských příbězích, kterou pošleme do dob, které neuvidíme. Lilinka a Rocky nás naučili snít s otevřenýma očima a myslí. Díky nim věříme na zázraky," přidala k tomu bývalá playmate na instagramu. 

Poté, co novinka obletěla sociální sítě, začaly se hrnout gratulace od přátel i fanoušků. "To je nádherná zpráva. Pohodové těhotenství," napsala na sociální síť jedna ze sledujících. "Děti jsou život, radost. Gratuluji, Leni. Ať vše proběhne v pořádku," přidaly se další fanynky.

Všechno je jinak. Vémola si vzal Lelu před Krampolem jen naoko (7/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.