Karmický rok 2024: Vše, co uděláte, se vám vrátí zpět, varuje numeroložka

Po sečení čísla roku 2024 získáte osmičku (2 + 0 + 2 + 4 = 8). "Číslo 8, symbolizované symetrickou nekonečnou smyčkou, je často označováno jako číslo hojnosti, síly, štěstí, pozitivních změn a úspěchu. Letošní rok nám tedy může přinést příležitosti finančního růstu, osobního úspěchu a naplnění dlouhodobých snažení," přiblížila pro TN.cz numeroložka Lenka Lippertová Suchardová.

Podle ní se setkáme s mnoha příležitostmi ke zbohatnutí. "A nejde jen o peníze a majetek, ale i o bohatství v podobě štěstí, radosti a splněného přání. Uvědomíme si, že život se dá žít lépe, ale to lze uskutečnit pouze díky vynaložení určité energie a změně myšlení či postoje," připomněla numeroložka.

[chooze:article;value:534114]

​Podle ní zaručený úspěch přijde, když lidé změní své cíle. "Je také potřeba být opatrný ve výdeji jakékoliv energie, zvláště té finanční. Můžeme zbohatnout, ale bohužel také naivitou a neuváženým jednáním o mnoho přijít," varuje Lippertová Suchardová.

Kromě materiální a pracovní oblasti bude podle ní potřeba zharmonizovat také fyzickou a duchovní oblast. "Je nutné zapracovat i na tom, aby se zlepšilo zdraví, psychické i fyzické. Vylepšíme-li kondici, o to více se nám dostane fyzické i mentální energie do dalších aktivit," doporučila.

Podstatou osmičky je podle numeroložky dosáhnout rovnováhy ve výdeji a příjmu. Jedná se nejen o finance, ale o jakoukoliv energii, kterou někam dáváte. "Sledujte, jak se k vám tato energie vrací, osmička dokáže přinést nazpět až třikrát více. Je ale nutné nastolit rovnováhu ve všech životních oblastech, jistotách a situacích," zmínila.

[chooze:article;value:533800]

​Měli byste si dát pozor na vyvedení z rovnováhy. "Pak je nutné vše rychle logicky přehodnotit, netrápit se dlouho a věci začít řešit tak, aby byla opět nastolena harmonie. Tento rok nepřeje lenochům, bude potřeba stále něco vylepšovat," řekla Lippertová Suchardová.

Pokud se ocitne osmička v nerovnováze, pak tato síla může narušit zdraví. "Můžeme pak zcela vyčerpat své fyzické síly, což by vedlo k opakovaným infekcím dýchacích cest, ledvinovým potížím, zažívacím těžkostem, úrazům a operacím končetin či hlavy," varuje.

[chooze:article;value:533991]

​Partnerství podle ní budou procházet zkouškou. "I zde bude nutné vynaložit více úsilí, tolerance a komunikace k uchování si vzájemného porozumění. Nedovolte své ctižádosti, touze, pomstě či strachu manipulovat s někým a ovládat jeho život," upozornila Lippertová Suchardová.

Rok 2024 se i tak podle ní ponese ve znamení úspěchů. "Spousta z nás pozná nové přátele a také potenciální partnery, opustí nevyhovující práci a najde výhodnější pozici. Vše je možné. Nezapomeňte, že osmička dokáže plnit přání, tudíž si nejdříve ze všeho uspořádejte své myšlenky," uzavřela numeroložka.

Podívejte se, jaký bude váš horoskop na první den roku 2024:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.