Kartářka si posvítila na nové hvězdné páry. Vztah Žilkové stojí na sexu, tvrdí

Zpěvačka Lucie Vondráčková měla po rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem smůlu na muže. Po moderátorovi Petru Vojnarovi je ale znovu bezhlavě zamilovaná. Jejím vyvoleným je 24letý bojovník Zdeněk Polívka. Přestože je mezi nimi rozdíl 18 let, Lucie je podle slov svých kamarádek opilá láskou.

"Má si to prožít. Nevím, jestli tu ještě nebude dítě. On je mladý a dělá si velké naděje i na peníze, má rád peníze a pořád se mi tam ukazuje i to dítě. On by chtěl svatbu a chtěl by i to dítě. Akorát se bojí, aby jí stačil. Je nevyzpytatelný, má obavy, aby to zvládl. Takže to bude záležet na ní. Láska tam je, ale i rozhodování i nejistoty," predikuje jim kartářka.

[chooze:article;value:472223]

​​Že láska kvete v každém věku a s jakýmkoli počtem dětí, dokazuje herečka Veronika Žilková a její partner Josef Holomáč, bývalý basák kapely Argema. Poté, co se se Žilkovou rozešel Martin Stropnický vloni kvůli mladinké asistentce z izraelské ambasády, se jí zhroutil svět. Ale pak přišla spása v podobě Holomáče. A i přes nějaké překážky to tihle dva zatím stále spolu táhnou.

"Teď pozor, je tam oboustranná láska. A velký posun ve vztahu. To je takové wow," řekla kartářka překvapeně. Faktem je, že Žilková byla, je a nejspíš i bude pořádné číslo a s chlapy to vždy uměla. "Vodnáři jsou přizpůsobiví a Váhy toho hodně vydrží, takže by to mohlo být dobré. No jo, tam je to o sexu, to se pak dá budovat," doplnila Helen.

[chooze:article;value:472009]

Herečka Denisa Nesvačilová a scenárista Petr Kolečko se měli dát dohromady během natáčení seriálu. Ovšem ještě v době, kdy byl Kolečko (tedy alespoň veřejně) stále šťastný s modelkou Anetou Vignerovou, se kterou má syna. S ambiciózní zrzkou po provalení nevěry vztah přiznal, aby se následně znovu vrátil k Vignerové, kterou před Vánoci opět podvedl s Nesvačilovou.

"Bude to teda hodně zamotané. Tohle jsou nejhorší karty, co on tady má. Chudák, lituju ho. Je ve stresu z rozchodu, má tu velké změny a velká rozhodnutí. A jde mi tady nějaká svatba. Já si myslím, že kdyby se chtěl vrátit k bývalé, tak bude ona chtít, aby si ji vzal," míní Helen Silvan.

Petr Kolečko má v sobě očividně takový guláš, že ani karty ještě neví, jaký bude jeho osud. Přesto se jedna karta stále dokola objevovala znovu. "Pořád vidím nějakou svatbu. On teď vůbec neví, co má dělat. Bloudí. Ta mladá, ta bude chtít každopádně dítě," uzavřela tento případ kartářka.

[chooze:article;value:476036]

Denisa Valová a Kryštof Novák se dali dohromady díky populární reality show Love Island, kde jim společná láska vyhrála dva miliony korun. Přestože se už některé páry z této řady stihly rozejít, oni stále sílí, a to i přesto, že o nich lidé psali, že jsou spolu jen kvůli silné sexuální přitažlivosti.

​"Do budoucna bych to moc neviděla na delší dobu. Myslím si, že on je hodně mladý a nevyskákaný, aby měl trvalý vztah. Měl by si dát pozor, aby neotěhotněla, pak se z toho nevyvlíkne. Mohla by se tam prokázat i nevěra," varuje kartářka. 

Je nám jasné, že teď uronil slzu nejeden fanoušek Love Islandu. Zdali tedy na nevěru skutečně dojde, řekne až čas. Nicméně karty naznačují, že Denisa nebude Kryštofovou poslední láskou. "Já tam vidím jinou ženu. V tom vztahu je podezírání, pořád mi tam nevyšla láska, nevidím ji. Je to spíš, že se osudově měli potkat a něco prožít," uzavřela Helen Silvan.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.