Kate a Charlotte zavzpomínaly na Dianu. Nenápadného odkazu si všiml málokdo

[chooze:gallery;value:36650]

​Princezna Kate a zesnulá princezna Diana mají společného mnohem víc než jen to, že se provdaly do britské královské rodiny. Přestože se nikdy nepotkaly, je Diana pro Kate velkou inspirací. Minimálně, co se módy týká.

Fanoušky britské královské rodiny tak vždy potěší, když Kate vynese podobný model, jako kdysi Diana. A jak si všímá deník Mirror, tak se stalo i na letošním Wimbledonu, kde se Kate i malá princezna Charlotte oblékly podobně jako princezna Diana a princ William v roce 1991.

[chooze:article;value:564819]

​Kate oblékla elegantní pouzdrové šaty, a to ve fialové barvě, kterou měla i princezna Diana na Wimbledonu před 33 lety. A pozadu nezůstala ani Charlotte, která svým outfitem odkázala na prince Williama.

Princezna na sobě měla šaty se stejným vzorem, jaký měl William tehdy na kravatě, a to tmavě modrý s bílými puntíky. Spojením je i to, že prince Williamovi bylo v roce 1991 devět let, tedy stejně jako je nyní princezně Charlotte.

​Není to přitom poprvé, co Kate svými modely odkázala na Dianu. Jak připomíná deník Towns & Country, stalo se tak například v roce 2023, kdy Kate oblékla kostkované červeno bílé šaty, které se nápadně podobaly těm, co Diana vynesla v říjnu 1991.

[chooze:article;value:564901]

​V podobném oblečení se objevila i na Wimbledonu v roce 2022. Tehdy oblékla světle modré šaty s bílými puntíky, které odpovídaly šatům, které princezna Diana měla na sobě několikrát v polovině 80. let.

Téměř přesný outfit se Kate povedl v roce 2021. Tehdy oblékla tmavě modré sako se skládanou sukní ve stejné barvě. Obě dvě dámy vynesly i hnědé psaníčko. A v roce 2019, když šla Charlotte poprvé do školy, si Kate oblékla květinové růžové šaty. Podobné těm, co měla Diana v roce 1992, když do školy vedla Harryho.

Princeznu Kate na Wimbledonu srdečně přivítali. Zřejmě je jí lépe:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.