Kate a William ukázali novou fotku s dětmi. Královně poslali dojemný vzkaz

William s Kate opět předvedli, jak vypadá rodinné štěstí. Pár sdílel roztomilé vánoční přání se svými dětmi, kde se všech pět členů šťastné rodinky drží za ruce. Manželé se rozhodli odhodit pozlátko, v džínách a teniskách dávají najevo, že si dokáží užívat společné chvíle jako všichni ostatní.

"S radostí sdílíme fotografii naší rodiny k letošním Vánocům," uvedli princ a princezna z Walesu na twitteru. William stojí na fotce úplně vlevo a drží za ruku svého nejstaršího syna George, Kate zase vpravo a vedle ní je maličký Louis. Fotce vévodí roztomilá princezna Charlotte, kterou z obou stran obklopují její bratři.

[chooze:article;value:479019]

Snímek by dojal i zesnulou královnu Alžbětu II., která si na soudržnosti rodiny velmi zakládala. William jí tak do nebe poslal krásný vzkaz, že je vše v pořádku, a dal najevo, že i přes všechna slova prince Harryho je u nich v rodině vřelost, láska a štěstí.

Obrázek budoucího krále s rodinou pořídil na začátku roku fotograf Matt Porteous, který podle portálu Mirror už několikrát Williama a Kate s dětmi fotil. Manželé si v tu dobu vychutnávali chvíle se svými potomky v britském Nortfolku. 

[chooze:article;value:479224]

​Snímek tak krásně doplňuje sérii fotografií rodiny z minulých let. Loni se William a Kate s dětmi vyfotili v Jordánsku, které je pro princeznu srdcovou záležitostí. Předloni naopak nechali zvěčnit láskyplnou vánoční atmosféru na venkově před hromadou dříví.

[chooze:gallery;value:29641]

Podívejte se na video, jak princ William oslavil své 40. narozeniny (6/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.