Moderní bydlení

Kate nedává rakovině žádnou šanci. Hlavní roli při léčbě sehrává princ Louis

[chooze:gallery;value:35033]

​Princezna Kate má v boji s rakovinou podporu nejen od široké veřejnosti, ale zejména od své rodiny. Podle zdroje, který je v bezprostředním rodinném okolí, dělají prý její příbuzní vše pro to, aby nemocné princezně pomohli k uzdravení. Nejvíce jí ale pomáhají William a jejich tři děti.

"Kate má v sobě neuvěřitelnou vnitřní záři – a to díky svým dětem. Pomáhají jí vidět lepší stránku života. Zejména princ Louis, který ji neustále rozesmává. Posiluje ji i láska a podpora prince Williama. Jsou silnější než kdy předtím," řekl zdroj, kterého citoval deník Mirror.

[chooze:article;value:572872]

Právě děti byly přitom tím důvodem, proč si Kate se zveřejněním své diagnózy dávala načas. "Asi si dokážete představit, že to chtělo čas. Musela jsem se zotavit z náročné operace, abych se mohla začít léčit. Ale hlavně nám trvalo, než jsme všechno vysvětlili Georgeovi, Charlotte a Louisovi způsobem, který byl pro ně vhodný," řekla tehdy ve svém prohlášení.

Rodina tak prý dělá Kate šťastnou a společnými silami se snaží udržet ji daleko od všech strastí a starostí. "Učí se odložit drama prince Harryho za hlavu, aby se mohli soustředit na její zdraví, které je na prvním místě," dodává zdroj.

Princezna Kate se s rakovinou léčí už několik měsíců. Svou diagnózu přiznala fanouškům letos v březnu. Od té doby se stáhla do ústranní a na veřejnosti se objevuje jen sporadicky. Naposledy vystoupila na Wimbledonu, kam ji doprovodila princezna Charlotte.

Dobrá zpráva pro královské fanoušky. Kate se prý brzy vrátí k povinnostem:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.