Kate prozradila, jak se děti vypořádávají s její nemocí. Překvapila ji jedna věc

Zdroj blízký královské rodině prozradil deníku People, jak se princ George, princezna Charlotte a princ Louis vyrovnávají s diagnózou jejich matky princezny Kate. Ta před nedávnem přiznala, že bojuje se zákeřnou rakovinou.

To, jak se s celou situací vypořádávají, zaskočilo i samotnou Kate. Děti prý situaci zvládají nad očekávání. "Mimořádná odolnost dětí hřeje u srdce," popsal princeznin blízký přítel. Překonat krizi ji prý pomáhá to, když se na jejich tvářích "objevují úsměvy".

"Je velmi důležité, že spolu tráví čas pokaždé, kdy mohou," doplnil přítel s tím, že pro Kate i Williama jsou "děti středem jejich světa". To podle něj bylo jasně vidět i na základě načasování toho, kdy Kate diagnózu oznámila světu. Počkala totiž, až její děti budou na velikonočních prázdninách mimo školu.

[chooze:article;value:548999]

​Podle deníku Town and Country se rodina na prázdniny přesunula do rezidence Amner Hall v Sandringhamu a nezúčastnila se ani velikonoční bohoslužby ve Windsoru. Přitom právě velikonoční svátky měly být obdobím, kdy se měla Kate vrátit ke svým královským povinnostem.

Tehdy se ale předpokládalo, že tak učiní poté, co se zotaví z plánované operace břicha. Kate ve videovzkazu, ve kterém oznámila, že má rakovinu, přiznala, že i pro ni byla zpráva obrovským šokem. Původně se lékaři totiž domnívali, že o rakovinu nejde, pooperační testy ale její přítomnost odhalily.

Takto princezna Kate oznámila, že bojuje s rakovinou:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.