Kate se bojí nejhoršího. Kvůli rakovině od základu mění svůj život

[chooze:gallery;value:22194]

​Podle posledních zpráv se princezna z Walesu pravděpodobně neobjeví po zbytek roku na veřejnosti, absolvuje totiž sérii chemoterapií. Podle přátel se drží převážně v rodinném kruhu, nesmí se totiž vystavovat stresu.

Ani její asistenti nepočítají s princezniným návratem k povinnostem. "Lidé, kteří organizují schůzky, potřebují s předstihem vědět, co královská rodina plánuje. Dozvěděl jsem se, že diář princezny je pro tento rok úplně prázdný. Nemá nic naplánovaného, po zbytek roku se nemusí objevit na veřejnosti," prozradil pro britského listu Daily Beast zdroj blízký Paláci.

[chooze:article;value:556895]

"Klíčové teď je, aby se vyhýbala stresu," upozornil zdroj podle deníku Page Six. Podle něj je ale možné, že Kate bude chtít uklidnit situaci a alespoň nahraje další vzkaz, skrz který promluví k lidem. "Nevylučoval bych další videozprávu, která informuje zemi o posunu v jejím zdravotním stavu. Byl by to velmi účinný způsob, jak udržet spekulace na uzdě," připustil.

Podle přítele královského páru se Kate uzavřela sama do sebe a vídá se jen s těmi nejbližšími. "Má velmi malý kruh důvěrníků. Je obklopená otcem a matkou, sestrou Pippou a bratrem Jamesem. Jsou neuvěřitelně pevná rodina a Catherine se s nimi cítí sebejistě. Nikdy ji nezklamali," upřesnil jeden z přátel Kate a Williama. Právě její muž je pro princeznu však největší oporou. Zdá se, že díky vyhlášení nových britských voleb bude mít teď na svou manželku mnohem více času.

Princezna Kate je miláčkem Britů. V popularitě překonala i Dianu (5/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.