Kate se skrývá za zdmi paláce. Svědek popsal, co se tam teď děje

Na královskou rodinu míří v posledních týdnech reflektory ze všech stran. Ostřížím zrakem je sledována hlavně princezna Kate pokaždé, co se objeví na veřejnosti. To se podle deníku Express mělo stát teď znovu.

Princeznu Kate opět viděli ve Windsoru, a to jen pár dní poté, co podle The Sun navštívila tamní farmářský obchod. Ven si dokonce měla vyrazit i s jejími třemi dětmi – Georgem, Charlotte a Louisem. Podle jednoho z tamních obyvatel vychází ven "poměrně hodně". Jenomže tajně, tak, aby o tom svět nevěděl.

[chooze:article;value:547724]

"Bydlíme hned přes silnici, chodí dovnitř a ven zadní branou a Dave, vrátný, je rychle pouští dovnitř," popsal další soused.

Kate i ostatní členy královské rodiny prý vídá "docela často". O víkendu se měla princezna dokonce objevit na sportovním utkání. "V neděli byli na tenise, můj kamarád tam hraje a Kate hlídala děti, jsou tam pořád," dodal soused. Oficiálních akcí se ale princezna, která měla začátkem roku podstoupit náročnou operaci břicha, stále straní.

Královské děti teď čekají prázdniny. S rodiči pravděpodobně pojedou do venkovského sídla Anmer Hall v Sandringhamu. Rodina by se tam měla přesunout po velikonoční bohoslužbě v kapli svatého Jiří ve Windsoru.

Unikly přísně tajné informace o zdraví Kate. Klinika spustila vyšetřování:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.