Kate se snažila rakovinu tajit, co nejdéle to šlo. Neměla na vybranou

Nic neříkat, a když už něco, tak u toho co nejvíc mlžit. Tak by se dala ve zkratce popsat taktika královské rodiny při komunikaci o zdravotním stavu Kate v posledních třech měsících. Jak ale vyplývá z prohlášení princezny, všichni pro to měli dobrý důvod.

Manželka prince Williama nechtěla vystavovat svoje děti ještě většímu tlaku, upozornil portál Mirror. A tak detaily o svém zdraví tajila do poslední možné chvíle. Tlak veřejnosti z celého světa už byl ale příliš silný.

"Děláme všechno, co je v našich silách, abychom to společně v soukromí zpracovali. Všechno, co děláme, je v zájmu naší rodiny," řekla princezna.

[chooze:article;value:547725]

Georgovi, Charlotte a Louisovi o nemoci řekla Kate spolu s Williamem. Bylo to pro ni nesmírně těžké. Kladla jim na srdce, že "bude v pořádku".

"Pro každého, kdo čelí této nemoci, v jakékoli podobě, prosím, neztrácejte víru ani naději. Nejste sami," vzkázala žena budoucího britského krále.​

Rakovinu v únoru diagnostikovali i králi Karlu III. I on stejně jako Kate podstupuje léčbu. Královská rodina věří, že se oba uzdraví.

Princezna Kate oznámila, že bojuje s rakovinou:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.