Kate teď potřebuje jedinou věc. Jinak se neuzdraví, zoufá si okolí princezny

Zdravotní stav princezny Kate je stále z větší části záhadou. Princezna se už půl roku léčí s rakovinou a kvůli tomu se stáhla do ústraní, aby se mohla na léčbu soustředit. Před dvěma týdny se však ukázala na slavnostní vojenské přehlídce u příležitosti oficiálních narozenin krále Karla III.

To ale neznamená, že se Kate vrací zpět na veřejnost. To jí totiž nepovolí lékaři, podle kterých není princezna ve stavu, ve kterém by se mohla zcela vrátit ke svým královským povinnostem. Její vystoupení na přehlídce tak bylo spíše výjimkou.

[chooze:article;value:562493]

​I tak si ale její pozornost žádají další významné události. Pořadatelé tenisového turnaje ve Wimbledonu prohlásili, že doufají, že se princezna nejslavnější tenisové události roku zúčastní. Podle portálu Independent by tam měla předávat ceny pro vítěze.

V tuhle chvíli však Kate potřebuje něco úplně jiného. "Právě teď nejvíc potřebuje prostor a soukromí, aby se mohla zotavit. Vrátí se do práce, až jí to povolí doktoři," řekl portálu Daily Mail zdroj z princeznina okolí.

Princezna Kate se naposledy ukázala na veřejnosti během vojenské přehlídky:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.