Kate ukázala, kdo je tady pánem. Drsný pohled na Williama mluví za vše

[chooze:gallery;value:36801]

​​Princezna Kate na veřejnosti obvykle rozdává úsměvy na potkání, jsou ale situace, kdy je všechno jinak. Přesně taková situace nastala, když se královský pár vloni zúčastnil oslav Dne svatého Patrika s Irskými gardami, píše deník Irish Star. Právě tam věnovala Kate Williamovi chladný a tvrdý pohled.

Expertka na řeč těla Judi Jamesová, kterou citoval deník Mirror, ale celou situaci objasnila. Nešlo prý o to, že by byla Kate na Williama naštvaná a pohledem se ho snažila pokárat. Kate se jen snažila na sto procent držet své role.

[chooze:article;value:566272]

​Bylo to totiž poprvé, co se princezna na oslavách objevila s novým titulem. V roce 2022 ho přebrala od svého manžela a stala se plukovnicí Irských gard. "Stála plně v pozoru, když upřela na Williama pohled, který působil jako chladný a tvrdý. Pohled ukázal, jak vážně Kate bere svou roli. Její řeč těla je zde spíše než královská neposkvrněná a vojenská," vysvětlila Jamesová.

Moc dobře si toho prý byl vědom i William. "Williamova odpověď na její pohled je velmi svraštělý úsměv, kterým naznačil hrdost a možná i pocit úcty k ženě, která přebrala jeho roli," doplnila s tím, že William byl ve svém přístupu zdrženlivější, a to zřejmě proto, že nechtěl zastínit svou ženu.

Princezna Kate je miláčkem Britů. V popularitě prý překonala i Dianu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.