Kate zveřejnila novou fotku prince Louise. Vypadá úplně jako George, žasnou lidé

Princezna Kate nechala fanoušky dlouho čekat. Mnozí si dokonce mysleli, že na úterní narozeniny prince Louise poruší dlouholetou tradici a nezveřejní jeho novou fotografii. Nakonec ale všem vyrazila dech a nový snímek malého prince se na profilu Kensingtonského paláce objevil.

"Všechno nejlepší k šestým narozeninám, princi Louisi!" vzkázala mu v příspěvku. "Děkujeme za všechna dnešní milá přání," dodala a připojila i svůj podpis jako znamení, že autorem snímku je stejně jako v předchozích letech sama princezna.

Zahraniční média i fanoušci britské královské rodiny přitom už několik dnů spekulovali o tom, že letos Kate tradici poruší a fotografii nezveřejní. Předcházet tomu měl nedávný skandál, který vyvolalo zveřejnění fotografie Kate v obklopení jejích dětí. Snímek byl totiž upraven.

[chooze:article;value:552234]

​Navzdory tomu, že se po zveřejnění upravené fotografie snesla na Kate vlna kritiky, fanoušci princezně už zřejmě vše odpustili. Pod novou fotografií prince Louise se totiž sešla řada milých komentářů. "Děkujeme, princi a princezno z Walesu, za tak krásné překvapení," napsal jeden z uživatelů.

Mnozí se shodují také na tom, že se malý princ podobá svému staršímu bratrovi Georgeovi. "Ó můj bože! Všechno nejlepší, princi Louisi! Děkuji za tak nádhernou fotku. Louis je tak sladký a vypadá tu úplně jako George. Doufám, že má skvělý den," okomentoval fanoušek nový snímek.

"Nádherný usměvavý chlapec, který rozdává radost, kamkoli jde. Doufám, že bude mít skvělý den," okomentovala jiná uživatelka. "Ten tak vyrostl!" napsala další. Mnoho příznivců pak princovi přeje všechno nejlepší. "Přeji tomuto sladkému malému princi ty nejšťastnější narozeniny," napsala další.

Princ Louis zase boduje. Svou drzostí rozesmál fanoušky královské rodiny (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.