Kaufland stahuje oblíbené perlivé víno. Může vám doma samovolně bouchnout

Obchodní řetězec Kaufland stahuje z prodeje perlivé víno Voscarini Hugo Frizzante bílé 0,75 litru. Pro spotřebitele prý může být zdraví nebezpečné. Hrozí totiž, že natlakovaná láhev vybouchne.

​"Nelze vyloučit, že jednotlivé lahve jsou kontaminovány kvasinkami. Přítomnost těchto kvasinek může vést k následnému kvašení a prasknutí postižených lahví," vysvětluje přímo Kaufland.

Z obchodů prý bylo zboží po zjištění problému okamžitě staženo, zákazníci jej ale stále můžou mít doma. "Vzhledem k možnému riziku poranění by zákazníci měli vzít stažení produktu z trhu na vědomí a dotčený výrobek neotevírat a ihned jej pečlivě zabalený v uzavřeném sáčku zlikvidovat," radí řetězec.

[chooze:article;value:521738]

Peníze za víno prý dostanou zákazníci zpátky. Musí ale předložit účtenku. "Pokud účtenku nemají, můžou lahev, ale neporušenou, přinést na informace a peníze jim vrátí," sdělilo redakci TN.cz na přímý dotaz, jak reklamace probíhá, zákaznické středisko řetězce.

"Výrobce Hauser Weinimport GmbH se všem zákazníkům omlouvá za způsobené nepříjemnosti," vzkazuje Kaufland dále všem, kteří si víno koupili.

Portugalské město se zbarvilo do ruda. Ulice zaplavilo červené víno:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.