Kauza rapera Diddyho otřásla světem. Může být hlavou zločinecké organizace

Kauza Diddy je nejspíš větší, než se na první pohled mohlo zdát. Vše začalo informací o domácím násilí, kterého se měl Sean Combs zvaný Diddy dopouštět na své přítelkyni. Vzápětí začaly z rapperovy skříně vylézat další kostlivci. "Největší tajemství zábavního průmyslu ve skutečnosti žádným tajemstvím nebylo. Teď to konečně ví celý svět. Náš tým v tuto chvíli kontaktovalo více než 3 285 osob," prohlásil advokát obětí Tony Buzbee.

54letý Diddy Combs, je obviněný z vydírání, sexuálního vykořisťování, znásilňování, obchodování s lidmi a z mnoha dalších zločinů. "Násilí, kterého se na mě dopustil, má trvalé následky na mém těle i na duši," řekla Diddyho oběť Thalia Gravesová.

[chooze:article;value:576006]

​V kauze jsou údajně zapleteny i další slavné osobnosti, které se účastnily Diddyho proslulých večírků. Leonardo DiCaprio, Kim Kardashian, Paris Hilton, Mariah Carey, Usher, Ashton Kutcher a mnoho dalších. Diddy měl údajně ovládat téměř celý hudební průmysl, podle některých mohl mít dokonce i vliv na to, kdo dostane výroční hudební ceny. Mnozí umělci se proto raději nechtějí vyjadřovat.

Od chvíle, co všechno prasklo, konspirační teorie neberou konce. Podle jedné má mít Diddy prsty v úmrtí Michaela Jacksona nebo zpěvačky Aaliyahy. V případu její smrti měli figurovat i Beyoncé a její manžel Jay-Z. Fanoušci indicie našli třeba v písni J Cola.

Právě texty písní stojí za řadou konspiračních teorií. Lidé se domnívají, že není náhoda, o čem celebrity posledních 20 let zpívají, nebo rapují. V čele s Diddym se někteří ze známých osobností měly dopouštět i násilí na dětech a nezletilých. Jednou z obětí má být Justin Bieber. Ve čtvrtek Diddy poprvé předstoupí před soud. Hrozí mu až doživotí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.