Když prohrajeme, vypustíme atomovky. Medveděv vyjmenoval města ke zničení

Prohra Ruska na Ukrajině by podle Medveděva znamenalo jediné, a to jadernou válku. Ve svém nedělním blouznění na telegramu předložil temnou budoucnost světa.

"Představme si na chvíli, že Rusko prohrálo a 'Ukrajina se svými spojenci' zvítězila. Jak by takové vítězství vypadalo podle našich nepřátel – neonacistů a jejich západních sponzorů? Inu, jak už bylo mnohokrát řečeno, návrat k hranicím roku 1991. Tedy přímý a nezvratný kolaps současného Ruska, jehož součástí jsou podle ústavy nová území," prorokoval Medveděv. Odkazem na hranice Ruska v roce 1991 odkazuje Medveděv na Rusko po rozpadu SSSR, tedy bez Ukrajiny, Běloruska, kavkazských republik a asijských republik.

Následně by se podle bývalého ruského prezidenta odehrála násilná občanská válka a Rusko by zmizelo z mapy. To by si v jeho odhadech vyžádalo desítky milionů obětí, smrt ruské budoucnosti a zhroucení všeho.

"Opravdu ti pitomci věří, že obyvatelé Ruska spolknou takové rozdělení jejich země? A že se vedení státu v čele s vrchním velitelem ozbrojených sil Ruské federace budou příliš třást strachy, aby učinilo ta nejtěžší rozhodnutí?" pokračoval Medveděv.

[chooze:article;value:540824]

​Podle Medveděva to bude úplně jiné a podstatně hrozivější. "Protože pokusy vrátit Rusko k hranicím z roku 1991 povedou k jedinému. Směrem ke globální válce se západními zeměmi s využitím celého strategického arzenálu našeho státu. V Kyjevě, Berlíně, Londýně, Washingtonu. Na všechna další krásná historická místa, která jsou odedávna zařazena mezi cíle naší jaderné triády," vyjmenoval. Jaderná triáda označuje způsoby dopravení jaderných hlavic na místo určení – prostřednictvím strategických bombardérů, mezikontinentálních balistických střel a balistických střel vystřelovaných z ponorek.

Své válkychtivé víkendové výplody uzavřel řečnickou otázkou: "Budeme mít odvahu to udělat, pokud je v sázce zmizení tisíce let staré země, naší velké vlasti, a oběti, které lid Ruska během staletí přinesl, budou marné? Odpověď je zřejmá." Rusko by tak podle Medveděva mělo dostat nazpět vše, než bude příliš pozdě, jinak si to vezme zpět s maximálními ztrátami pro nepřátele.

Česko může dodat Ukrajině munici, prohlásil prezident Petr Pavel minulý týden. Podívejte se na reportáž TV Nova:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.