Kemp Keramika na Plzeňsku milují rybáři. Chytat se tam dají okouni i sumci

Nejhorší zážitek vás čeká cestou do kempu. Pokud vaše auto přežije cestu plnou výmolů, máte před sebou možná až pohádkovou dovolenou. "Je to pro normální lidi. Normální kemp s normální nabídkou služeb," zhodnotil majitel Kempu Keramika Vladimír Čech. 
 
Tenhle kemp milují rybáři. Chytit se tady dají candáti, okouni i sumci. "Moji kluci sem jezdí hlavně kvůli rybám. My jsme chtěli jet do Itálie, ale oni řekli ne, že chtějí jet sem, aby si tady zachytali," řekl jeden z návštěvníků. 

Vybrat místo je náročnější, hrozí, že se ráno probudíte s nohama ve vodě. Louka se tu totiž svažuje směrem k přehradě. Přespat tady ale můžete i v hobitím domku nebo v chatce. Těm by ale prospělo pořádné vysmýčení.  

[chooze:article;value:563497]

Chatky mají hodně "vymazlené". Je tam kompletně vybavená kuchyňka i sprchový kout. "Chaty se u nás pronajímají na týdenní pobyt pro čtyři lidi za 12 tisíc korun. Plus stan stojí 170 korun na den, osoba 120 korun a hobití domek pro dvě osoby 700 na den," dodal Čech. Dokáže se do něj naskládat i tříčlenná rodina se dvěma pejsky.

Po celém kempu si můžete zdarma půjčit mobilní ohniště včetně roštu na maso. Společné toalety a umývárny tady mají nejen čisté, ale díky osvěžovačům vzduchu i voňavé. V zrcadlech už se ale neuvidíte. A pokud budeme hledat minusy, i minigolf by si už zasloužil opravu.  

[chooze:article;value:563252]

Ti, kteří chtějí zažít aktivnější dovolenou, můžou zkusit třeba paddleboard. Stejně jako šlapadlo vyjde na 200 korun za hodinu. A kdybyste se převrhli, přímo v areálu sídlí vodní záchranáři.  

"Každý den máme obhlídkovou činnost, to znamená, že musíme vyjet s lodí a obhlížíme celý prostor přehrady," vysvětlila velitelka směny a plavčice Štěpánka Luhanová. 

Po sportu vyhládne, v místní restauraci se ovšem nedá platit kartou, ještě že hned o patro níž je bankomat. Každý den tady máte na výběr ze dvou polévek, pěti hotovek a několika smažených rychlovek. Cenově se vejdete do dvou stovek. 
 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.