Kemp Pávov je čistý a útulný. Chybí mu ale restaurace, zjistil štáb televize Nova

Kemp v Pávově u Jihlavy. Polohu má ideální, je uprostřed republiky kousek od dálnice D1. Pro část své dovolené si jej vybrali i účastníci expedice nazvané Bez bab, tedy asi šedesátka tatínků s dětmi. "Hrajeme hry, táborák a zpíváme si u toho," popisují každodenní dění. "Kemp je úžasný, má krásné čisté toalety," řídká další. Umývárny a záchody jsou tu nové a čisté, toaletní papír je tu také

"Wi-fi a teplá voda je zdarma, nemáme toalety na žetony, to jsme nechtěli," sdělila provozovatelka kempu Zdena Malinů. Středeční deštivé počasí ale lidem na dovolené moc nepřálo, a tak si museli vymyslet jiné plány. Když prší, tak si rekreanti moc neužiji ani dětské nebo workout hřiště, které tu mají.

[chooze:article;value:563068]

​U kempu je rybník, voda v něm je ale špinavá, a tak se v něm koupat nedá. A další malinké mínus kempu je nefungující blízká restaurace. Zásoby si tak musíte buď přivézt, nebo na jídlo vyrážet do různých podniků po okolí. O pití tu ale postaráno je, a to velmi netradičně. Je tam automat, kde si načepujete, ceny jsou lidové, pivo za 30, limonáda za 25 korun.

"Kdo chce klidný kemp, kde muže relaxovat a dojet si za památkami nebo cykloturistiku tak my jsme tady v pohodě," dodala Zdena Malinů.

Ceny za pobyt tu drží posledních 5 let na stejné úrovni. Třeba za noc pro dva v obytném autě nebo karavanu včetně elektřiny zaplatíte 580 korun.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.