Moderní bydlení

Kerol z Love Islandu objasnila svou práci: Není tam nahota a jsem tam spokojená

Vzpomínka na celý život. Tak popsala Kerol svoje účinkování v Love Islandu. Na ostrově sice dle svých slov žádnou lásku nenašla, nicméně na sociálních sítích se spekuluje, že mezi ní a Adamem, se kterým v soutěži tvořili pár, možná přeskočila jiskra.

"Tak s Adamem jsme vlastně tvořili pár, než jsme byli vyřazeni z vily, a potom jsme spolu strávili dva dny v hotelu, než jsme odletěli do České republiky. Sblížili jsme se dost, určitě se máme v plánu dál poznávat, ale žádný vztah to není," řekla rozhodně Kerol. Pak dodala, že se zase jedná o ten "klasický friendzone", na což je ale podle ní Adam zvyklý a asi je tak i spokojený.

Kerol strávila ve vile tři týdny. Zkoušela to s různými muži, většinou ale během jednoho nebo dvou dní poznala, že žádnou náklonnost necítí. "Nechtěla jsem nikoho tahat za nos a případně mu potom třeba zlomit srdce tím, že bych to nějakým způsobem hrála tam, i když jsem to na 100 % necítila," řekla.

[chooze:article;value:571654]

​S Erikem to sice ze začátku vypadalo nadějně, ale pak jiskra uhasla. "A ve chvíli, kdy on odešel z té vily, tak se mi trošku i ulevilo," shrnula Kerol.

Mezi dalšími byl třeba Dan. "S Danem jsme spolu byli docela dlouho v páru, ale to od začátku do konce bylo jenom kamarádské a na konci to byl ještě hlubší kamarádský pár a Love Island bohužel není o tom hledat si přátele," okomentovala.

Výhru by nejvíce přála Kristi a Trabovi. "Jim to věřím nejvíc. Přijde mi, že oba v sobě našli navzájem tu druhou polovičku, takže mi to přijde moc sympatické. No, a Vicky a Tadeáš, proč ne, taky klidně. Těm to taky věřím," zhodnotila.

A samozřejmě přišla řeč i na Kerolin způsob obživy, tedy amatérský ping-pong v bikinách. "Jsem strašně ráda, že se mě na to ptáte, protože potom, co jsem se vrátila z vily, tady byly obrovské spekulace o tom, co to vlastně je, jak si tím můžu vydělávat. A nejsem tam nahá a nedělám vlastně nakonec teda jenom eskort," ubezpečila Kerol.

[chooze:article;value:573309]

​"Živím se hraním amatérského ping-pongu v bikinách, ale nemusí se to hrát jenom v bikinách. Máme tam i holky, které mají prostě minikraťásky, sportovní podprsenku, normální outfit, co si vezmete v podstatě do fitka. Ale já nesnáším šortky a vypadám v nich hrozně. Mám tam ty bikiny a říkám si, co je horší – hrát ping-pong v bikinách a živit se tím, nebo jít do Love Islandu, kde jsme vlastně nonstop v plavkách ve všech úhlech. Proto mě strašně zarazilo, že ti lidé, kteří koukají na ten Love Island, kritizují moji práci, když vlastně je to dost srovnatelné. Akorát pro mě je to práce," přiblížila.

Do práce chodí jako většina lidí na klasické osmičky pětkrát v týdnu. "Hraju tam ping-pong, v rohu místnosti je kamera, ta nás streamuje a ty streamy se posílají do zahraničí, kde na nás v normálních sázkových kancelářích gambleři sází," dovysvětlila. S prací je velmi spokojená, dokonce ji označila za "vysněnou". Na celý díl pořadu se podívejte pod titulkem článku.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.