Knedlík bez housky a strach z rakoviny. Co se stalo po legendární Výměně

Lucie přihlásila rodinu do Výměny manželek proto, že se její manžel málo zapojoval do výchovy a děti ji neposlouchaly. Alena (40) zase chtěla zjistit, jak žijí druzí, a chtěla docílit toho, aby si jí její blízcí víc vážili.

Aleně nevyhovoval náhradní byt, ve kterém musela strávit devět dní. "To je smrad, asi tu bydlí nějaký starý dědek. Bordel tu je, paní se bude mít u mě jako princezna!" stěžovala si hned po příjezdu.

[chooze:article;value:514835]

Díl oblíbené reality show z ledna 2021 se zařadil mezi legendární díky hlášce Lucie o houskovém knedlíku. Ten totiž připravovala bez housky a tvrdila, že to tak dělají všichni.

Mezi osmi očima vystartovala na svého muže Standu i na Alenu. "Je ti dobře, jo? Užil sis, jo? Za**cal sis aspoň?" řvala na Standu. Alenu nařkla z toho, že jejímu muži nepřipravovala žádné jídlo.

"V závěru jsem to přehnala, ale šlo tam hlavně o žárlivost a o to, že ona mu nevařila," přiznala zpětně. 

[chooze:article;value:514047]

Manželství se Standou nevydrželo, krátce po natáčení se rozvedli a Lucie si našla nového partnera. Muže, který v minulosti seděl za vraždu, si vzala. A kvůli vyhrožování smrtí letos za mřížemi skončila sama. Vyfasovala za to 55 dní v ruzyňské věznici, sociálka jí navíc odebrala všechny děti.

Aleně se rodina nerozpadla, pořád žijí všichni spolu. Po konci natáčení v sobě ani neměla na rozdíl od Lucie žádnou zášť. "Měla jsem ty děti ráda, dokázala jsem se s nimi pomazlit i učit, jinak mi ta rodina nic nedala," zhodnotila.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.