Koho uplácel ruský agent: Vyskočil nic nedostal. Krampol by ho hnal

[chooze:gallery;value:33375]

Podle Koudelky měl agent na základě příkazů jednoho z nejvyšších ruských orgánů státní moci zařídit, aby se v českém prostoru šířila propaganda hrající do karet Ruské federaci. Využít měl známé české osobnosti. Ty však tvrdí, že žádnou takovou nabídku rozhodně nedostaly.

Například Jiří Krampol by s ruským agentem za žádnou cenu nespolupracoval. "Já řeknu jednu věc, po zkušenosti, kdy jsem si vzal do pořadu politiky, mě pronásledovali. Zažil jsem normálně hon na čarodějnice. Od té doby, když se někdo zmíní o jakékoliv politice, tak i kdyby mi dal miliardu, srazím ho ze schodů," řekl redakci TN.cz herec.

[chooze:article;value:507100]

S Východem herec a moderátor skončil a agenta by pořádně vytrestal. "Mně opravdu nikdo nic nenabízel. Kdyby ano, tak bych ho hnal svinským krokem. Co je z Východu, jak řekl Reagan, to je říše zla. Kdyby mi opravdu někdo něco nabízel, se zlou by se potázal," vzkázal Krampol.

Nic bych neprozradil, nejsem vůl, směje se Ringo Čech

Stejně tak František Ringo Čech se chce od politiky držet co nejdále. "Já jsem se zcela odříznul od všech těch sr**ek, s nikým se nebavím, nikomu neodpovídám, nikomu nekladu otázky a nikam nechodím," prozradil muzikant.

[chooze:article;value:510776]

I kdyby nějaké informace o návrhu měl, držel by jazyk za zuby. "Přece musíte vědět, že kdybych něco věděl, tak vám nic neřeknu, to bych musel být přece naprostý vůl," reagoval Ringo Čech.

Mně bohužel nikdo nic nenabízel, tvrdí Vyskočil

Zato Ivan Vyskočil má ve všem jasno. "Bohužel mně nikdo nic takového nenabídnul. Ale ježíšmarjá, on pan Koudelka je sám vyznamenaný americkou CIA, takže jeho informace jsou samy o sobě dezinformace. Takže si myslím, že je to jedna velká píč***na," popřel herec samotnou existenci ruského agenta.

[chooze:article;value:488779]

Hlavně si myslí, že on sám už je celebrita za zenitem, a proto by ho ruský agent stejně nekontaktoval. "Na šíření dezinformací jsou tu jiné sdělovací prostředky, které jsou zaprodané Fialovi. Takže není potřeba, aby se někdo obracel na nás. Na lidi, o kterých si myslí, že jsou celebrity. I když mě už do nich asi nepočítají," dodal Vyskočil.

Každá mince má podle něj dvě strany a lidé by neměli jen slepě naslouchat. "První, co v každém konfliktu trpí, je pravda, takže ani jedné straně se nedá věřit. Na co se můžete spolehnout? Jedině na své oči a rozum," uzavřel Vyskočil.

[chooze:article;value:511485]

Tak mi toho agenta ukažte, vzkazuje Obermaierová

Ani herečka Jaroslava Obermaierová v existenci ruského agenta moc nevěří. "To jsou nesmysly. V žádném případě jsem takovou nabídku nedostala, ale já už nevěřím nikomu a ničemu. No prostě, musí se něco dít, je to nějaký záměr. Ale je to nesmysl, jaký agent? Kde ho mají? Ať ho ukážou. Oni vždycky něco tvrdí, já nevěřím ničemu," protestovala představitelka paní Nyklové.

Podobně na tom byla i Jiřina Bohdalová. Ta si myslela, že se může jednat maximálně o špatný vtip. "To si děláte srandu, nedělejte si ze mě srandu," reagovala na zvěsti o ruském agentovi legendární umělkyně a zavěsila.

BIS v Česku odhalila ruského agenta! Šířil propagandu, využil i známé osobnosti:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.