Kolaps Ewy Farne! Zpěvačka skončila na kapačkách

[chooze:gallery;value:33711]

​Ewu Farnou museli křísit záchranáři. Zpěvačka na sociálních sítích přiznala, že nabitý program a otrava jídlem si vyžádaly svou daň a ona zkolabovala. "To byl masakr víkend. Ve čtvrtek noční přejezd do Varšavy, celodenní natáčení našeho koncertu a nový pořad," popsala na instagramu zpěvačka.

Pracovní povinnosti však zkomplikovala náhlá nevolnost. "V pátek přejezd přejezd do Bydgoszczy na vystoupení s Pawbeats orchestra, brutální otrava jídlem, záchranáři, kapačka, přelet s panem pilotem do Prahy," svěřila se Farna.

[chooze:article;value:531076]

Přiznala, že před Pražským Majálesem jí bylo opravdu zle. Kromě koncertu přitom zpívala od 10 ráno na průvodu pro královskou delegaci Univerzity Karlovy. "Sobota slabá jak papír," promluvila o kolapsu zpěvačka. "Já jsem tady vypila prostě nesmyslně ionťáků a tabletek, jak dlouho ne," svěřila se ve videu z Majálesu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93)

Dokázala se však postavit na nohy a předvést jedinečnou show. "Vystoupení na Majálesu, kde jste mi dali takovou energii, která mě postavila na nohy. A to jsem si myslela, že to fakt ani neustojím v kuse. Ukázali jste mi, co dokáže soustředěná lidská energie. Někdy jsou věci jinak, než vypadají," dodala popová ikona. "Děkuju za tu pro mě kouzelnou sobotu jak dlouho ne," uzavřela.

Velkolepá show i trefný vtip. Ewa Farna rozesmála halu plnou diváků (3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.