Kolaps manželství Harryho a Meghan: Jejich chování má dokazovat rozchod

[chooze:gallery;value:29853]

​Už několik měsíců světem kolují zvěsti o neshodách mezi princem Harry a jeho manželkou Meghan. Šířící spekulace se pár snaží zastavit, ale daří se mu spíše opak.

Harry je na sportovním summitu v Tokiu, kam odjel bez své manželky a dětí. V Japonsku se objevil na veřejnosti poprvé od okamžiku, kdy ze stránek britské královské rodiny odstranili jeho titul "Jeho královská Výsost." Harry byl podle deníku The Sun v dobré náladě a s fanoušky vtipkoval.

Nadšenému davu řekl, že by se mu v Japonsku dobře žilo. "Žil bych tu šťastně, kdybyste mě tu chtěli," řekl princ. "Vaše vřelost, váš soucit, vaše štědrost, každý jednotlivý prvek japonské kultury je opravdu jedinečný a velmi, velmi zvláštní. Děkuji za vaši pohostinnost. Opravdu, opravdu jsem si užil být opět tady v Japonsku," dodal.

[chooze:article;value:516811]

​I během svého výletu v Japonsku se nicméně snaží veřejnost přesvědčit, že jsou s Meghan spokojený pár. Ve středu večer zapózoval během nakupování v dámských slunečních brýlích s poznámkou, že se vydal koupit něco manželce. Doprovod mu dělal kamarád a hráč póla Nacho Figueras, který fotku zveřejnil. Harry a Nacho byli viděni v pobočce Itoya Top Drawer v centru Tokia, jak si zkoušeli brýle Kolo, které se prodávají za 175 dolarů (v přepočtu zhruba 3 800 korun).

Meghan si mezitím užívala svůj čas bez manžela v Kalifornii. S kamarádkami vyrazila na koncert Taylor Swift. Zřejmě jí tak odpustila, že zpěvačka odmítla přijít jako host do jejího podcastu, připomněl deník Daily Mail.

Manželé prý žijí odděleně

Spekulace o rozpadu slavného manželství kolují světem už řadu týdnů. Nedávno je ještě posílila dlouholetá přítelkyně páru Lizzie Cundyová. Zřejmě došla trpělivost poté, co manželé na stránkách své neziskové organizace Archewell Foundation zveřejnili video, ve kterém oznámili výherce ocenění jejich nadace. "Harry a Meghan mají společné video na zahradě jejich domu a dávají cenu mladým lidem. Nikoho tím ale neoklamou. Už delší dobu žijí odděleně," tvrdí.

Dvojice se po dlouhé době objevila na veřejnosti, když Meghan 4. srpna slavila 42. narozeniny: 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.