Kolaps Nesvačilové po tajné svatbě Kolečka. Plánovala s ním budoucnost

[chooze:gallery;value:30979]

Kolečkův milostný trojúhelník se zjevně rozpadl a Nesvačilová je z toho na dně. Fotografům ještě 4. března pózovali ruku v ruce, jenomže scenárista se pouhých deset dní nato tajně oženil s maminkou svého nejmladšího syna Anetou Vignerovou.

Podle informací webu Blesk.cz se herečka naprosto zhroutila, s Kolečkem si totiž plánovala budoucnost. Na tento týden mu dokonce chystala velkou oslavu 39. narozenin. Že žádný večírek nebude a její vyvolený je v chomoutu s jinou, se měla dozvědět na poslední chvíli.

Dvojice, která se dala dohromady v roce 2019 a mezi níž se loni v létě přimíchala Nesvačilová, měla svatbu v Českém Krumlově. Dva týdny to nikdo nevěděl, až to Vignerová ve středu nevydržela a novinu propálila na instagramu.

[chooze:article;value:497303]

"Někdy je v životě potřeba udělat nějaký razantní krok. Proč jsme ho s Petrem udělali, je jen naše věc," napsala s tím, že hlavním důvodem bylo jejich společné dítě. 

"Byli bychom radši, kdyby naše rozhodnutí zůstalo déle utajeno veřejnosti, protože jsme ho udělali pro nás dva a našeho syna, pro nikoho jiného, ale bohužel bulvární média dění mezi námi používají již delší dobu jako zdroj senzací, tak to prostě je. Jsou věci, které o tom všem každopádně víme jen my," dodala.

Devětatřicetiny si tak Kolečko užil po boku manželky a Nesvačilová mohla nakoupené dárky vyhodit do popelnice a rezervaci v luxusní restauraci s pláčem zrušit.

Herečku jsme kontaktovali se žádostí o její pohled, uchýlila se však za nepropustnou hradbu mlčení.

Vignerová o svatbě mluvila už před rokem (5/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.