Kolečko seká latinu: Vignerová sdílela dojemné video z oslavy jejich syna

[chooze:gallery;value:31257]

​Kvůli románku s herečkou Denisou Nesvačilovou nemůže řada žen přijít Kolečkovi na jméno, Vignerová však po jeho boku září štěstím. Na sociálních sítích sdílela video z oslavy 4. narozenin jejich společného syna Jiříčka, na němž se Kolečko chová jako skvělý otec i manžel.

Ženu i syna v něm láskyplně objímá a všichni působí jako perfektní rodina. "Moc jsme si to dnes užili. Jiříček 4 roky," svěřila se Vignerová. "Byl to náročný, ale krásný víkend," dodalaJenže lidé scenáristovi jeho nezdárné chování stále neodpustili.

[chooze:article;value:500891]

Modelce dokonce vyčítají, že Kolečka vzala zpět. "Tak Anetko, vůbec nerozumím vašemu manželovi. Už podesáté a pořád nerozumím," reagovala před pár týdny jedna z žen na sociálních sítích. Na to, že spolu manželé zůstanou, moc lidí nevsází. "Jak dlouho jim to spolu vydrží, když jsou takhle zajímaví," přidala se další sledující. "To je fraška," odsoudila jejich manželství jiná komentující. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Aneta Vignerova (@anetavignerova)

Někteří lidé však s modelkou sympatizují a její rozhodnutí podporují. Podle nich jsou krásná rodina a Kolečko za všechny trable stál. "Je to náhodou slaďouš, ať si říká, kdo chce, co chce. No, je to sice trochu prů***ář, ale je děsně milý, mně se ten chlap vysloveně líbí. Aneto, neboj, mám šedesátku na krku," vzkázala modelce další sledující.

Bývalá miss Vignerová o svatbě s Kolečkem. Podívejte se na video (5/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.