Kolečko vzal Vignerovou na svatební cestu. Modelka zmínila těhotenství

[chooze:gallery;value:30979]

​Vignerová s Kolečkem pravděpodobně vyrazili na opožděnou svatební cestu. Modelka plní svůj instagram jednou romantickou fotkou za druhou. Novomanželé se rozhodli velikonoční svátky strávit v Belgii.

Půvabná černovláska ze zahraničí rovněž vyvrátila spekulace o svém druhém těhotenství. Využila k tomu sobotní příspěvek Jakuba Prachaře, který rovněž popřel, že by jeho partnerka Sara Sandeva čekala miminko.

"Tohle mě dosti pobavilo. U nás je to stejně," vzkázala Vignerová.

[chooze:article;value:498035]

​Dvojice se tajně vzala v polovině března, oznámila to o dva týdny později. "Někdy je v životě potřeba udělat nějaký razantní krok. Proč jsme ho s Petrem udělali, je jen naše věc. Byli bychom radši, kdyby naše rozhodnutí zůstalo déle utajeno veřejnosti, protože jsme ho udělali pro nás dva a našeho syna, pro nikoho jiného," napsala modelka.

Kolečko a Vignerová tvoří pár od roku 2019. Svatbou vzbudili zájem především proto, že si scenárista loni v létě začal s herečkou Denisou Nesvačilovou a po jejím boku se ještě nedávno objevoval ve společnosti. Několik měsíců tak žili v milostném trojúhelníku.

Vignerová mluvila o svatbě s Kolečkem už před rokem (5/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.