Komediální seriál Jedna rodina: První novinka letošního roku je tu

Seriál Jedna rodina sleduje pět dospělých lidí, které svede dohromady péče o společné děti. Téma střídavé péče zasahuje do života mnoha Čechů, ale seriál se snaží na poměrně vážné věci nahlížet s odstupem a vtipem.

Fungování tří rodin v komediálním rodinném seriálu závisí na pevně daném harmonogramu a spolehlivosti všech jejich členů. Vypadne-li jeden, celé společenství se ocitne v troskách.

[chooze:article;value:478155]

​Například když se během předávání dětí zapomene dětská autosedačka, což se v prvním dílu stane právě Petře v podání Terezy Kostkové. "Seriál má komediální nádech, byť s velmi pravdivými životními situacemi. My v něm jsme všichni takoví fajn rodiče. A situace, které řešíme, nejsou tak vyhrocené, jakkoli se také dotýkáme i těch velmi krajních," řekla Kostková.

V seriálu se objeví také mladí a talentovaní herci. Například Denisa Biskupová, kterou můžete znát ze seriálu Par Profesor či z minisérie Jitřní záře, hraje puberťačku Martinu. "Martina je taková drsná a docela rázná, je právě v pubertě, takže má často různé výkyvy nálad," popsala svou roli Biskupová.

[chooze:article;value:481512]

​Berenika Kohoutová se coby Norika snaží vyrovnat s novou životní rolí čerstvé maminky, a to se všemi radostmi a strastmi, které k tomu patří. V čistě mužské domácnosti ale naráží spíše na nepochopení.

"Norika má z mateřství spoustu smíšených pocitů a emocí, trochu inklinuje k úzkostlivosti. Než byla těhotná, byla Norika jiná – bezstarostná, trochu od rány. I proto se s ní možná Filip dal dohromady," nastínila postavu Kohoutová.

Seriál Jedna rodina mohou diváci sledovat každé úterý ve 20:20 na TV Nova a s týdenním předstihem na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.