Komická hádka s revizorem. Nechtěl Žilkové uznat slevu pro seniory

[chooze:gallery;value:32465]

Herečka Veronika Žilková oslaví v říjnu 62. narozeniny. Na svůj věk vypadá naprosto skvěle a jen málokdo by řekl, že už je několikanásobnou babičkou. Tomu nevěřil ani revizor v pražském metru a chtěl ji pokutovat za to, že nemá nárok na zvýhodněné jízdné pro cestující starší 60 let.

"Humorná historka. V pondělí mě revizor v metru napadl, že mám neplatnou jízdenku, protože na ni mohou jezdit jen cestující 60+," svěřila se na sociálních sítích Žilková.

[chooze:article;value:514422]

Pokutu nakonec nedostala, revizorovi ukázala občanku a ten nevěřil svým očím. "Udělal mi radost, že jsem se musela legitimovat, že už jsem 60+," přiznala herečka, že celá hádka v metru ji vlastně polichotila.

Vtipný příběh pobavil i většinu jejích fanoušků, pomýleného revizora se ale zastali. "Vypadáte tak na 40, tak se nedivte," napsal herečce jeden z jejích sledujících. "Vypadáte výborně," přidal se další.

[chooze:article;value:514020]

Na to, že jí lidé budou odhadovat nižší věk, si podle fanoušků Žilková musí zvyknout. "Myslím si, že se budete muset legitimovat i ve vyšším věku," vzkázal umělkyni další z komentujících. 

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.