Moderní bydlení

Komplikace na D1. Po nehodě kamionu je průjezdný jen jeden pruh

[chooze:gallery;value:36909]

Nehoda se stala krátce před desátou hodinou dopoledne. Karavan po srážce skončil vedle krajnice převrácený na střechu. "Dechová zkouška u řidičů vyšla negativně," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Pod karavanem zůstala zaklíněna žena. Tu museli vyprošťovat hasiči. "Použili jsme hydraulické a pneumatické prostředky, abychom ji dostali ven," upřesnil mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška. "Dále jsme zajistili místo proti požáru a pomáháme odtahové službě s naložením karavanu," doplnil.

[chooze:article;value:567953]

Zranění byli nakonec dva lidé. Kromě ženy, která byla vyprošťována, záchranáři ošetřili i jednoho muže "Žena utrpěla těžká zranění a po ošetření jsme jí převezli na urgentní oddělení Fakultní nemocnice Brno. Muži jsme poskytli neodkladnou přednemocniční péči a následně jsme jej převezli do vyškovské nemocnice k vyloučení vážnějšího zranění," řekla mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Kromě lidí cestoval v karavanu i malý pes, jehož si po nehodě od dálničních policistů převzali do péče vyškovští strážníci. 

[chooze:article;value:567615]

Dálnice je prozatím průjezdná levým pruhem. "Zatím nevíme, jak dlouho to bude trvat, jelikož z karavanu zbyla spousta trosek, které je potřeba odklidit," uvedl Jaroslav Mikoška.

Vážná nehoda na jihu Moravy: Při čelní srážce zemřel člověk, tři jsou zranění (08/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.