Konec. Meghan se už do Británie nevrátí. Expertka objasnila proč

[chooze:gallery;value:29853]

Vévodkyně Meghan Velkou Británii navštívila naposledy v roce 2022, kdy se zúčastnila pohřbu královny Alžběty II. Ačkoliv se i poté naskytla řada příležitostí, proč za rodinou manžela přijet, Meghan se Británii vyhýbala obloukem, do Evropy přitom cestovala. Odbornice na královskou rodinu Esther Krakueová věří, že se k Harrymu nepřipojí ani při květnové návštěvě.

Údajně totiž nechce přiostřovat už tak napjatou situaci kolem nemocné Kate a Karla III. "Myslím si, že se vyhýbá Spojenému království, protože už se nechce zapojit do celého dramatu kolem rodiny a zároveň jím být nějak zasažená, jako například setkat se s princeznou Kate," vysvětlila podle deníku Express odbornice.

[chooze:article;value:549184]

​Podle ní ale existuje poněkud sobečtější důvod, proč Meghan do Británie nechce. "Osobně si myslím, že nepřijede hlavně proto, že Harry prohrál soudní spor s ministerstvem vnitra a řekl, že se necítí bezpečně na to, aby do země přivezl svou rodinu," objasnila Krakueová.

To by mohlo ovlivnit jejich vztahy i do budoucnosti a Meghan by nad Anglií mohla zlomit hůl definitivně. "Také si myslím, že trhlina mezi Sussexy a královskou rodinou už bude tak permanentní, protože se rodina bude očividně soustředit hlavně na uzdravení krále a princezny z Walesu. Opravdu nepotřebují celé to drama kolem Harryho a Meghan," dodala odbornice.

[chooze:article;value:547109]

Otázkou zůstává, zda by princ Harry mohl při květnové návštěvě s sebou vzít alespoň své děti Archieho a Lillibet, se kterými by se rád setkal jejich dědeček Karel III. "Neexistuje žádná šance, že by Meghan přivezla děti do Spojeného království. William a Kate to v minulosti navrhli, ale nikam to nevedlo," prozradil podle portálu Mirror odborník Tom Quinn.

Reakce Harryho a Meghan naštvala fanoušky. Tohle si Kate nezaslouží, tvrdí (3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.