Konec obav: Vondráčková s Bohdalovou po zdravotních problémech překvapily

[chooze:gallery;value:33365]

Na nedělním udílení cen Mistrů zábavního umění, které se konalo v divadle Semafor, dorazilo mnoho hvězd. V první řadě zářila s úsměvem i zpěvačka Helena Vondráčková, pro níž před týdnem musela jet dokonce záchranka. Popová legenda totiž upadla ze schodů a ošklivě se uhodila do hlavy. 

Podle fotografie, kterou zveřejnila herečka Veronika Žilková na sociálních sítích, je zpěvačka už v pořádku. "Šla jsem do divadla a plné hlediště hvězd, co asi dávají?" napsala Žilková, která seděla po boku svého přítele Josefa Holomáče hned za Vondráčkovou.

[chooze:article;value:522741]

Té dělali v první řadě společnost Lucie Bílá s partnerem a Jiřina Bohdalová s miliardářem Ľubomírem Fockem. Ačkoliv před pár měsíci Bohdalová kvůli plicní embolii bojovala o život, na slavnostním večeru vypadala opět fit.

V jaké kondici se obě celebrity předvedly, uklidnilo i řadu fanoušků. "Taková síla legend naší kultury, jsem šťastná, že jsou mezi námi. Hlavně zdraví bych jim popřála při objetí. Jsou krásní," napsala jedna ze sledujících Veroniky Žilkové k fotografii na instagramu.

Kromě hezkého zážitku si Vondráčková s Bohdalovou z večera odnesly i prestižní cenu za celoživotní přínos showbyznysu. Mezi oceněnými byl například i herec Josef Dvořák, Dalibor Janda, Monika Absolonová, Jiří Suchý a mnozí další.

 Jiřina Bohdalová skončila v nemocnici. Oblíbená herečka má zdravotní potíže (11/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.