Moderní bydlení

Konec obchodní sítě s elektronikou. CZC.cz definitivně zaniklo

Obchod CZC.cz, jeden z největších tuzemských prodejců elektroniky, se podle očekávání ve čtvrtek večer zcela přesunul na polské on-line tržiště Allegro. Společnost Allegro o tom zákazníky informovala ve středu v e-mailu. 

"Dovolujeme si vás ujistit, že tato změna neovlivní vaše dosavadní nákupy a práva s nimi spojená. Vaše nákupy provedené před přesunem na novou platformu budou vyřízeny tak, jak jste zvyklí," stálo mimo jiné ve zprávě.

[chooze:article;value:574651]

Na webu CZC.cz se zobrazuje stejná nabídka jako na polském e-shopu. Pokud se ale uživatel chce přihlásit ke svému účtu, nabízí mu stránka jen přihlášení na Allegro. Historie objednávek nebo řešení reklamace či vrácení zboží je nově k dispozici na speciální stránce FAQ, kterou polské tržiště zřídilo.

"Přestože jsme si vědomi, že z technických důvodů nebudeme schopni přenést všechny funkce, které poskytuje e-shop CZC.cz, jsme rozhodnuti nový CZC shop na platformě Allegro dlouhodobě vylepšovat. Věříme, že tyto kroky přinesou CZC zaslouženou stabilitu a nové zákazníky," uvedla polská společnost v prohlášení.

Obchod v Bavorsku přišel s originálním nápadem pro nezadané zákazníky. Podívejte se na reportáž TV Nova (09/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.