Konec pátrání po nebezpečném muži. Mrtvého ho našli v polském hotelu

Několik dní pátrala policie po 42letém muži, který byl podezřelý z brutální vraždy mladé ženy z Liberce. Varovali před ním také Poláci. "Může pobývat v Polsku. Je nebezpečný a může být ozbrojený," informovali polští policisté na twitteru.

Právě oni oznámili v úterý odpoledne, že pátrání je u konce. Informaci následně potvrdili také češti policisté. "V odpoledních hodinách bylo v jednom z polských hotelů ve Vratislavi nalezeno tělo českého občana. S největší pravděpodobností se jedná o podezřelého," řekl TN.cz policejní mluvčí Jan Rybanský.

[chooze:article;value:488437]

"Na případu spolupracujeme s polskou stranou. Další konkrétnější informace ale v tuto chvíli nejsou. Více budeme vědět ve středu," doplnil Rybanský. Auto, ve kterém měl hledaný z místa vraždy odjet, přitom policisté našli v úterý na Brněnsku.

Ve škodovce se zavražděná Klára M. vydala minulý týden z Liberce na služební cestu. Mrtvou ji našla policie v sobotu v pražském hotelu Grandior. Ještě téhož dne vyhlásila pátrání po podezřelém muži.

Ten údajně brával Kláru M. na poker, kterému se rád věnoval. A býval agresivní hlavně ve chvíli, kdy se mu nedařilo ve hře a napil se alkoholu. V takových situacích měl podle zdroje TV Nova rovněž ve velkém rozhazovat peníze.

​Ačkoliv měla Klára nového přítele, dříve pravděpodobně udržovala s podezřelým krátký vztah, ze kterého se mladá žena snažila uniknout a skončilo to nebezpečným vyhrožováním ze strany hráče pokeru. Právě nový partner oznámil, že se mu jeho přítelkyně od čtvrtka neozvala.

Podezřelý byl kvůli pronásledování už i u soudu. Více se dozvíte v následující reportáži:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.