Konec všem spekulacím. Pítr a Gábi otevřeně o Andree, Survivoru i rozchodu

Na sociálních sítích Pítra a Gabriely, které fanoušci znají z reality show Love Island, to vypadá, že spolu dvojice netráví příliš mnoho času. To fanouškům přijde podezřelé, a mnozí tak spekulují o jejich rozchodu kvůli kauze Pítra a Andrey ze Survivoru.

Pítr a Gábi přitom září štěstím, což ukázali také na úterní premiéře filmu Buď chlap, kde se spolu poprvé od návratu Pítra ze Survivoru objevili ruku v ruce s úsměvy na tvářích. Redakci TN.cz pár potvrdil, že jsou stále spolu a šťastní. "Debata o rozchodu vůbec neproběhla," řekl důrazně Pítr. 

[chooze:article;value:495121]

​Jeho slova doplnila i Gabriela. "Teď už je všechno v pohodě. Od té doby, co jsme Pítr i já doma, tak se vše dalo do pořádku a jedeme dál. Ani nedošlo na žádné velké vyříkávání. Vlastně jsme si jen potvrdili to, co já jsem si celou dobu myslela. Byla to zbytečně nafouknutá bublina," zmínila pro TN.cz. 

[chooze:gallery;value:30902]

​Pítr tak vyvrátil, že by na ostrově něco probíhalo mezi ním a jeho bývalou přítelkyní Andreou. "Nedělo se nic, co by nemělo. Když jsem se díval na ty sestřihy, tak v nich také nic není, když si odmyslím tu romantickou hudbu," míní Pítr, který v Survivoru zaujal například tím, že se mu podařilo rozdělat oheň odrazem slunce v pokličce od hrnce.

Vysvětlil také, proč vedle Andrey nechtěl spát. "I já vím, že je blbé, když moje bejvalka leží vedle mě. Bál jsem se, aby to nespustilo přesně tyto věci, které to spustilo. Ale nikdy jsem u Andrey necítil, že by tam z její strany bylo víc, než by mělo. Oba známe ty hranice," doplnil.

[chooze:article;value:491797]

​Gábi ale raději odjela na 17denní plavbu Karibikem, aby si od těchto spekulací odpočinula. "Každého by to asi rozhodilo, ale pořád jsem věřila a čekala na něj. Jak přijel, tak jsme si to všechno potvrdili. Teď si užíváme společný čas a pomalu se vracíme do normálního života," popsala Gabča s tím, že se právě vrátili z procházky v lese.

Ani návrat domů pro Pítra nebyl jednoduchý. "Smířil jsem se s tím, že jsem vypadl a promarnil skrytou imunitu. A pak jsem se dozvěděl, že Gabča právě přiletěla tam, odkud já jsem odletěl a čeká nás ještě dalších 14 dní bez sebe. To byla asi ta nejhorší zpráva," uzavřel bývalý ostrovan.

Bezděková se v Survivoru plazila po Pítrovi. Podívejte se ve videu, co na to Gábi:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.