Konečně se ukázal pravý Putin: Drama uprostřed projevu

Putin rozdmýchal spekulace o svém zdravotním stavu čtvrteční promluvou ke členům Rady pro místní samosprávu. Nikomu neuniklo, že v prvních desítkách minut vypadal na umření, zatímco ve druhé polovině pookřál tak, že by mohl skákat přes kaluže. Upozornila na to skupina Skutečné Rusko.

Šéf Kremlu se opět neubránil třesení rukou a lesklo se mu čelo. Několikrát si musel odkašlat, aby mohl pokračovat v mluvení. Potom jako by se cosi zlomilo a Putin omládl o deset let. Odborníci se domnívají, že za tím mohly vězet léky, které používá ke tlumení bolesti. Pravděpodobně začaly účinkovat později, než předpokládal, anebo si je nepozorovaně vzal, když kamera zabírala ostatní.

Po několika týdnech, kdy panovalo podezření, že za něj na veřejnosti zaskakuje dvojník, se tentokrát téměř jistě ukázal skutečný Putin. Experti je rozlišují podle uší a nosu.

[chooze:article;value:500789]

Při jednání se Putin nevyhnul válce na Ukrajině. Podle ruského prezidenta svět směřuje k ukončení dominantního postavení Spojených států amerických, píše agentura TASS

"Tento trend směřování ke světové multipolaritě (existuje několik mocností, nikoliv jen jeden hegemon, pozn. red.) je nevyhnutelný. Bude jen sílit. A kdo to nepochopí a nebude tento trend následovat, prohraje. To je naprosto zřejmý fakt. Je to stejně samozřejmé jako východ slunce. Nedá se s tím nic dělat," prohlásil Putin.

Putinovo zdraví se pravidelně skloňuje od vypuknutí ruské invaze na Ukrajinu loni v únoru. Trpět má rakovinou slinivky a Parkinsonovou chorobou. Jeho mluvčí Dmitrij Peskov to několikrát popřel s tím, že prezident nejrozlehlejší země světa je zdravý jako rybička.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.