Konečně spolu. Muradov a Sabina z Love Islandu potvrdili svůj vztah

O jejich vztahu se spekuluje už dlouho. Nyní Sabina Karásková a Machmud Muradov svou lásku potvrdili. "Čau lidi, to jsem já, to jsme my. Chtěli bychom se vyjádřit k situaci, která se nás týká. Jsme spolu a jsme šťastní, asi… asi jo a moc vám děkuju, že nám fandíte, nebo nefandíte," řekl Machmud na svém instagramu ve videu, kde s ním byla i Sabina.

[chooze:gallery;value:30993]

Tuto radostnou novinku TN.cz potvrdila i Sabina, která neskrývala své štěstí. "Já můžu říct asi jenom to, že jsem spokojená a jsme šťastní. A to je asi nejdůležitější," svěřila se zamilovaná tanečnice z Love Islandu s tím, že si není jistá, jak dlouho spolu vlastně jsou.

​​"Oficiálně jsme si to ani my sami neřekli, kdy jsme spolu začali. Jsme spolu krátce a plány zatím žádné nemáme. Takže zatím žádné velké věci neplánujeme," doplnila Sabina a dodala, že tím pádem společné bydlení v tuto chvíli není na stole. 

[chooze:article;value:483664]

Ještě nedávno byla Sabina zadaná se Zbyňkem Vlčkem z Love Islandu, kde je dokonce od výhry dělilo pár procent hlasů. Jenže pár neustál návrat do reality a podle jeho vyjádření jeden z důvodů rozchodu měla být právě konverzace Sabiny s bijcem, který má dceru Rumii se zpěvačkou Monikou Bagárovou.

Přestože se po Love Islandu jejich vztah tak rychle rozpadl, vzpomíná Sabina na ostrov lásky v dobrém. "Za zkušenost na Love Islandu jsem strašně ráda a jsem ráda, že jsem poznala ty lidi. V kontaktu jsem teď jen s holkami, se kterými jsme si sedly. Se Zbyňkem nejsme vůbec v kontaktu, když se potkáme, tak se pozdravíme, ale že bychom se nějak vídali, tak to ne," uzavřela. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.