Moderní bydlení

Konspirace kolem P. Diddyho: Zneužívání Justina Biebera i Tupacova vražda

Soud s P. Diddym je připravený na 5. května příštího roku. Zahrnuje asi 120 případů. "Ještě z minulé doby je tam asi pět případů a pak ještě jeden jeho bývalé přítelkyně Cassie Ventury. Ale momentálně se tam sbíhají snad všechna možná obvinění, která si představíte pod sexuálním obtěžováním. Je tam vydírání, obchodování s lidmi. Je to fakt monstrózní případ nebývalé velikosti," shrnul Smeták.

Všechno se mělo dít od roku 1991 až do loňského roku a celé to otevřela kauza zpěvačky Cassie Ventury, jejíž talent objevil právě P. Diddy. Oba umělci spolu měli i vztah. Ventura ale uvádí, že ji P. Diddy měl po celou dobu, kdy byla jeho přítelkyní, podávat drogy a znásilňovat.

Letos vyšlo na veřejnost video, jak P. Diddy Venturu surově bije v jednom hotelu. "A tím se pak otevřela možnost i dalším ženám, které viděly, že nejsou v tom samy, které byly taky jeho oběťmi, a ty pak začaly postupně také žalovat P. Diddyho. Pak se úplně roztrhl pytel, a v poslední době tak právní kancelář, která oběti zastupuje, hlásila, že vyslechla až tři tisíce lidí v průběhu 24 hodin, a ze všech těch tisíců obvinění vybrali 120 těch, které považovali za dostatečně silné, aby mohly obstát u soudu," shrnul Smeták.

[chooze:article;value:578079]

​Zločiny, z nichž je P. Diddy obviněný, se měly dít na divokých party označovaných jako Freak Off. Prostřednictvím videozáznamů z party měl P. Diddy některé lidi i vydírat.

Mimoto se začaly v masové míře objevovat i různé konspirační teorie. Jednou z největších je podle Smetáka takzvaný Diddy's List, tedy Diddyho seznam. To má být výčet lidí, kteří se měli podílet na rapperových kriminálních aktivitách. Jsou to ale neoficiální seznamy vytvořené fanoušky podle snímků z různých společenských akcích, takže se na seznamu objevují lidé vyfocení v blízkosti P. Diddyho.

"Pak je tu velká konspirační teorie ohledně toho, že pod Diddyho domem měl být nalezen nějaký tunel, kde se měly konat ty akce, měl být propojen se sídlem Playboye nebo s domem Michaela Jacksona. Poté se ukázalo, že to není pravda, že je to vymyšlené a šíří se to na TikToku," řekl Smeták. Vyjmenoval i další, jako třeba údajné zneužívání kanadského zpěváka Justina Biebera a podobně.

Rezonuje i konspirační teorie, že P. Diddy mohl stát za smrtí známého rappera Tupaca Shakura. "Dokonce rodina Tupaca prohlásila, že chce znova otevřít vyšetřování jeho smrti, i když tam už vlastně po letech byl nalezen viník, ale oni se znova pod tíhou těch konspiračních teorií tak rozhodli," zmínil Smeták.

Doplnil, že Diddymu u soudu, pokud by se vše potvrdilo, hrozí 15 let až doživotí. Na celý rozhovor se podívejte pod titulkem článku.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.