Kordula Stropnická odmaturovala: Teď chce jít ve šlépějích Hanychové

[chooze:gallery;value:29047]

​Kordula Stropnická aktuálně přemýšlí o dalších životních krocích. Přiznala, že by ráda rozjela kariéru influencerky, a proto uvažuje nad tím, jaký obsah na sociálních sítích začne tvořit. "Konečně mám odmaturováno a spoustu času, a tak mě napadlo, jestli byste neměli zájem o to, že bych začala vlogovat," popsala Kordula, že chce zažít točit různá videa.

Vydala by se tak podobným směrem jako její starší sestra Agáta, která nahrává podcasty, natáčí živá vysílání a sledující tak informuje o svých životních eskapádách. "Často píšete, abych víc přidávala mluvené stories atd," vysvětlila dcera Žilkové.

[chooze:article;value:558770]

I ona by tak svým příznivcům skrze videa dovolila nahlédnout do soukromí. "A teď pojedu na dovču, takže si myslím, že by to mohlo být fajn," svěřila se s plány na léto. Poslední dobu trávila spoustu času učením, kdy se připravovala na zkoušku dospělosti.

Právě splněnou maturitou udělala největší radost Veronice Žilkové, která jí celou dobu držela palce. "Maturita s vyznamenáním. Děkuji ti, moje milovaná Kordulinko! Dojatá máma, která ví, co jsi všechno musela dokázat, překonat a zabojovat. Jsi vítěz," pochlubila se Žilková na internetu dceřiným úspěchem.

Žilková se pochlubila vztahem s rockerem. Ke Stropnickému se už nezná (5/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.