Kordula Stropnická překvapila: 18letá dcera Žilkové si vyzkoušela roli modelky

[chooze:gallery;value:29047]

​Osmnáctiletá Kordula Stropnická na sociálních sítích zveřejnila několik profesionálních fotografií, na kterých zapózovala jako modelka. Fotka ihned zaujala stovky lidí včetně jejího bratra Vincenta Navrátila, který září v seriálu Jedna rodina.

Z legrace připustil, že se krásy své mladší sestry zalekl. "Brzdi, nechci se dělit o pozornost! Top fotka," okomentoval Vincent snímek. Kordula však dala najevo, že se brzdit nenechá a cestu ke slávě si jednoho dne vybojuje. "Smůla" odvětila Kordula. 

[chooze:article;value:547308]

Nedávno dokonce přiznala, že jejím velkým vzorem je právě její sestra Agáta Hanychová. "Ikona," napsala Kordula k fotkám Agáty. I ta nové snímky mladší sestry ihned olajkovala. Mladou krásku podpořila také Vincentova nová přítelkyně. "Jsi nádherná," reagovala Bea Mandoková.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený kordy (@kordulastropnicka)

Úspěch snímky sklízely i dál. "Nebezpečně hříšně sexy jsi, Kordy," vzkázala dívce jedna z jejích sledujících. Podle nich to Kordula může někam dotáhnout. "Už jsem si myslela, že sleduju Vogue, když si na mě vyskočila," doplnila další dívka.

Hercem se může stát kdokoliv. Naučím to i židli, tvrdí Veronika Žilková (6/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.