Kordula Stropnická radí, jak na vztahy. Řídit by se tím mohla i Hanychová

[chooze:gallery;value:29047]

Veronika Žilková i její nejstarší dcera Agáta Hanychová mají za sebou poměrně komplikované milostné vztahy. Zdá se však, že alespoň nejmladší dceři herečky Kordule Stropnické se v lásce daří. Už téměř rok chodí se sympatickým Damianem a po jeho boku strávila i většinu léta.

Sedmnáctiletá kráska teď prozradila, čím se ve vztazích řídí. "Vždycky dávej na první místo hlavně sebe," napsala v příběhu na svém instagramu Kordula. Je tedy jasné, jak to mladá dívka má v milostném životě nastavené.

[chooze:article;value:518089]

Inspirovat by se touto radou mohla zřejmě i její starší sestra Agáta Hanychová. Té po roce a půl zkrachoval vztah s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. Přitom ještě před několika měsíci vypadali spokojeně, na jaře se jim narodila dcera Rozárka.

Influencerce Hanychové tak nevyšel vztah už se třetím otcem jejích dětí, což nese velmi těžce. "To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka. Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba," svěřila se před týdnem Hanychová na sociálních sítích.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.