Kořeny nenávisti Meghan k princezně Kate: Strefovala se do ní už před 10 lety

Meghan se několikrát zaklínala, že o poměrech v královské rodině nevěděla nic, dokud nepotkala Harryho. Není to pravda. Ze lži ji usvědčuje článek, který v roce 2014 napsala na svůj tehdejší blog. Upozornil na to portál Daily Mail.

Psala v něm o svatbě Kate s Williamem a vyplývá z něj, že si moc dobře uvědomovala, jak to v britských šlechtických kruzích chodí. A navíc odhaluje, že Meghan měla s princeznou z Walesu, kterou nařkla ze šikany, problém odjakživa.

Veselkou následníka trůnu žil před 12 lety celý svět. "Holčičky sní o tom, že se z nich stanou princezny. Já vždycky chtěla být She-Ra, princezna moci. Byla to rebelka známá pro svou sílu. Rozhodně se tady nebavíme o Popelce," začala Meghan.

[chooze:article;value:490003]

"A tenhle sen u některých žen přetrvává i v dospělosti. Vždyť se stačí podívat na tu pompéznost a okolnosti královské svatby. A to, že se o tom pořád donekonečna mluví," kritizovala budoucí vévodkyně ze Sussexu. Nejvíc ji rozčilovaly neustálé debaty o Kate, píše magazín Bride.

Když v roce 2016 začala Meghan randit s Harrym, blog pro jistotu smazala. Co je ale jednou na internetu, už nikdy nezmizí úplně. Podle královských komentátorů je přinejmenším zarážející, proč se tolik chtěla stát součástí rodiny, do které se už v mládí strefovala a neměla pro ni pochopení.

Meghan si konečně udobřila Brity. Stačila jediná věta (9/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.