Krach manželství po téměř 19 letech. Herec Kevin Costner se rozvádí

[chooze:gallery;value:31482]

Opravdu těžkým obdobím si prochází hollywoodský krasavec Kevin Costner. S manželkou Christine se po téměř 19 letech rozvádí. Herec už spekulace o blížícím se rozchodu dokonce v úterý potvrdil, píše portál CNN.

"S velkým zármutkem oznamujeme, že se vyskytly jisté okolnosti, které pan Costner nemohl ovlivnit a vedly k rozhodnutí ukončit toto manželství," uvedl Costnerův zástupce v prohlášení.

[chooze:article;value:496265]

O rozvod měla požádat žena známého herce. Jako důvod uvedla "nepřekonatelné rozdíly". Právě ty mají stát za krachem jejich manželství. Kevin Costner a Christine Baumgartnerová se vzali v září 2004 na ranči v Coloradu po čtyřletém vztahu. Mají spolu tři děti, syny Caydena (15) a Hayese (14) a dceru Grace (12).

Stejně přitom dopadlo také Costnerovo první manželství se Cindy Silvou, se kterou se poznal během studií na univerzitě v Kalifornii. S tou byl ženatý 16 let a mají spolu rovněž tři děti, Annie (39), Lily (36) a Joeho (35).

Podle portálu Mirror byla důvodem prvního rozvodu hercova údajná milostná aférka s tanečnicí hula z Havaje. Herec má pak ještě jednoho potomka, 27letého syna Liama, kterého zplodil během krátkého románku s Bridget Rooneyovou.

Na konci loňského listopadu se rozvedl hvězdný hollywoodský pár. Kanye West musí platit milionové alimenty:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.