Krajčo o roli ctitele Ivety Bartošové: Popsal úskalí, kterému čelil

[chooze:gallery;value:33936]

​Zpěvák Richard Krajčo na sebe v poslední době upoutal pozornost hlavně díky svým kreativním modelům. Diváci ho již brzy uvidí v úplně jiném světle, v seriálu Iveta si totiž zahrál postavu Zdeňka Macury. "V pondělí má svátek Zdeněk a možná je to znamení. Protože právě v pondělí v 6:30 skončilo natáčení třetí řady minisérie Iveta pro Voyo, kde jsem měl možnost si jednoho Zdeňka zahrát," svěřil se na instagramu Krajčo.

Za možnost ztvárnit jednoho ze ctitelů Ivety Bartošové je vděčný, s rolí se však pojilo mnoho problémů. "Děkuji za tuto výzvu a důvěru, Michale Samire, snad jsem naplnil tvé představy," poděkoval herec režisérovi Ivety. "V životě jsem ale dostal tři velké mediální hejty. Jeden z nich byl, když jsem přijal tuto roli. Přesto věřím, že jako herci mi to přinese i pozitivní reakce," vysvětlil Krajčo.

[chooze:article;value:536440]

Podle něj se ale lidé mají na co těšit, v seriálu si totiž zahrál i po boku Davida Prachaře, který propůjčil svou podobu manželovi zesnulé zpěvačky Josefu Rychtářovi. "A vy se můžete těšit v květnu. Děkuji Davidu Prachařovi, od dob tvého Buckinghema v Richardovi III. v Národním divadle jsme si spolu takhle hezky 'nezatančili'," dodal zpěvák.

Pokračování Ivety má navíc přinést odpovědi na řadu zatím nezodpovězených otázek. "Už v květnu se můžete těšit na třetí sérii Ivety, konečně se dozvíte, co jsou ti Bláhovi zač," svěřila se na sociálních sítích Patricie Pagáčová, která se v minisérii objevuje jako manželka jednoho z obdivovatelů zpěvačky. Jeho úloha v příběhu ale zatím není jasná.

Krajčův odvážný plán: Mám doma sbírku kabelek, kterou mi budou ženy závidět (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.