Krajčův odvážný plán: Mám doma sbírku kabelek, kterou mi budou slečny závidět

Zpěvák Richard Krajčo v posledních několika týdnech vyvolal poprask ve světě showbyznysu kvůli svým módním kreacím. Zajímavý outfit vynesl i na vánoční koncert v O2 areně, kde vystupoval. "Možná diváky překvapí, že jsem docela klasicky oblečený. I když pravda, vzal jsem si frakovou košili a udělal jsem si z ní rozhalenku, ale že by to bylo zajímavé sousto pro módní policii, to myslím, že ne," svěřil se Krajčo.

Příště má ale v plánu vybrat si odvážnější model. "Ale nebojte se, já jsem se rozhodl, že když to ten národ tak baví, tak že jim to nemohu odepřít, takže mám doma už několik zajímavých modelů včetně zajímavých kabelek, které by mi kdejaká slečna záviděla a už jen vyhlížím nějakou akci, na kterou bych to mohl vytáhnout," prozradil zpěvák.

[chooze:article;value:534193]

​Pro obdivovatele, ale i své zaryté kritiky si tak připravil originální dárek. "Bude ale celoroční," varoval Krajčo. Na vánočním koncertu byl však zpěvák elegance sama, na parketě si dokonce na jednu ze svých písní zatančil.

"Já jsem se těšil hrozně moc, protože doufám, že mě ten koncert naladí na vánoční atmosféru. Letos byl totiž advent tak krátký, že mám pocit, že to strašně rychle uteklo a nestihl jsem to ani vstřebat. Napadl sníh, pak roztál a pak bylo chvilku jaro. Doufám, že mi ta kouzelná atmosféra přitáhne Vánoce do života," vysvětlil hudebník.

Kapela Jelen o koncertu v O2 areně. Měli jsme štěstí a fanoušky, co nás podrželi (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.