Král Karel dal Meghan laskavou nabídku. Ona ho šokovala drsnou odpovědí

Svatba prince Harryho a Meghan Markleové rozdmýchala několik rodinných sporů. Dění před sňatkem se nepříjemně dotklo i Karla III., který chtěl své snaše dopřát krásný svatební den. Kvůli nemoci Thomase Marklea totiž neměl kdo vést nevěstu k oltáři. Otec prince Harryho se proto nabídl, že synovu vyvolenou k oltáři doprovodí. Místo vděku se však dočkal chladné odpovědi.

Britský list Daily Mail uvedl, že podle jednoho z blízkých přátel členů královské rodiny nebyla Meghan z nabídky svého budoucího tchána nijak nadšená. "Můžeme se setkat na půli cesty," smetla Meghan podle královského životopisce Roberta Hardmana gesto v té době ještě prince Charlese ze stolu.

[chooze:article;value:477286]

"Tohle bylo znamením, že Meghan není žádná červenající se nevěsta, ale sebevědomá, nezávislá žena, která je odhodlaná udělat velkolepý vstup do královské rodiny úplně sama," popsal Robert Hardman. Podle něj se Meghan nehodlala o pozornost v takto významný den s nikým dělit.

Přitom krále Karla III. o tuto laskavost požádal sám princ Harry. "Poprosil jsem otce, aby Meghan nabídl pomoc. Myslím, že i on sám tušil, že s něčím takovým přijdu. Okamžitě mi řekl, že samozřejmě udělá vše, co bude Meghan potřebovat," řekl podle portálu Mirror princ Harry v dokumentu k 70. narozeninám Karla III.

[chooze:article;value:477736]

"Pro otce to byla fantastická příležitost, aby ukázal, že vždy bude naší oporou a bude tu pro nás. Byl jsem mu velmi vděčný," prozradil už dříve princ Harry.

Když však o rok později Harry s Meghan oznámili, že končí jako pracující členové britské královské rodiny, vztahy v rodině začaly skřípat. Nový král se však stále snaží se synem usmířit. Už několikrát pozval Harryho i s rodinou na své panství, pokaždé však bez pozitivní odezvy.

Podívejte se, co vévodkyně Meghan odhalila o královské rodině (10/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.