Král Karel III. má jedno obrovské přání. Mohlo by se ale obrátit proti němu

[chooze:gallery;value:34030]

Král Karel III. je pyšným dědečkem několika vnoučat. Nejmladší z nich, děti prince Harryho, ale vídá jen prostřednictvím videohovorů. A právě s nimi by si přál trávit více času, píše Daily Mail.  

"Král si uvědomuje, jak je čas vzácný a lituje toho, že nemůže být blíž svým vnoučatům – princi Archiemu a princezně Lilibet," řekl expert na královskou rodinu Michael Cole. "Není to jen ta osm tisíc kilometrů dlouhá vzdálenost mezi Clarence House a Kalifornií, která ho od vnoučat dělí," poukázal tak na komplikované vztahy v královské rodině.

"Uprostřed těchto hádek v nejslavnější rodině světa jsou dvě nevinné malé děti, které vyrůstají bez jakéhokoli skutečného kontaktu se svými královskými bratranci a sestřenicemi v Británii. Nemluvě o jejich dědečkovi, hlavě rodiny, který se léčí z rakoviny a to, že by mohl vidět svá vnoučata, by uvítal.

Podle novinářky Amandy Platellové by ale častější kontakt s Archiem a Lilbet znamenal také častější kontakt s Harrym a Meghan, píše Daily Express. A to by mohlo přinést řadu dalších problémů.

[chooze:article;value:559635]

"Člověk si jen může představit, jaký cirkus by to byl. Kdyby sem za králem přivezli vnoučata, měla by Meghan v závěsu celý štáb Netflixu, který by natáčel každý okamžik?" řekla. Meghan by podle ní situaci mohla chtít využít ke své vlastní propagaci.

"Přinesla by dědečkovi Karlovi své nové domácí marmelády a pak by zveřejnila fotky na instagramu? Podávala by podrobnosti o chvílích, které s králem a dětmi strávili, tomu, kdo nabídne nejvíc?" klade si otázky Platellová.

Novinářka zároveň poukázala také na to, že krátce poté, co princ Harry navštívil v únoru svého otce, poskytl televizní rozhovor pro pořad Good Morning America.

Britský král Karel III. se nechal slyšet, že mu chybí vnoučata:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.