Král Karel III. už má Harryho zřejmě dost. Nepozval ho na svoje narozeniny

Britský král Karel III. v posledním roce zažil hned několik těžkých okamžiků. Nejenže ztratil matku, královnu Alžbětu II., ale možná definitivně přišel i o syna. Princ Harry totiž loni několikrát veřejně vystoupil proti britské královské rodině. Ať už to bylo v dokumentech pro Netflix, nebo ve své knize. Ani letos přitom nezůstává potichu. Pustil se totiž do války s britským bulvárem a jako první člen královské rodiny po 130 letech vystoupil u soudu

Karel III. synovo chování jen těžko zvládá a podle zdroje deníku The Sun je z něj stále více frustrovaný. První tvrdou ranou pro Karla III. bylo už to, když se Harry pustil do jeho manželky Camilly. Ve své autobiografii Spare (česky Náhradník) Harry Camillu nazval "tyrankou" a popsal, jak svého otce prosil, aby si ji nebral.

[chooze:article;value:507184]

​Zdroj z okolí nově korunovaného krále uvedl, že panovníka Harryho chování sice mrzí a nechápe ho, zároveň ho ale především vyčerpává. "Nemyslím si, že opustil fázi smutku a zmatku, ale nyní už z něj čiší více frustrace, protože to prostě pokračuje," popsal zdroj. Karel III. nicméně prý syna nedokáže ze svého života vymazat. "Pokaždé, když se vidíme, tak o něm mluví," uvedl neznámý zdroj.

Harry ovšem stále nepřestává o své rodině veřejně mluvit. Minulý týden popisoval některé osobní věci dokonce u britského soudu. Harry kvůli tomu osobně dorazil do Velké Británie. S otcem se ale během své návštěvy nesetkal, protože Karel III. si zrovna na tu dobu naplánoval dovolenou v Rumunsku. 

Oslava narozenin

Právě tento soud je podle deníku PageSix důvodem, proč Harry a Meghan vůbec nedostali pozvání na oslavu narozenin Karla III. "Obávám se, že je to odraz současného stavu vztahů," řekl deníku zdroj. Tzv. Trooping the Colour se bude konat v sobotu 17. června, přestože král má 75. narozeniny až v listopadu. Stejně jako královna Alžběta II. ale bude veřejná oslava v červnu, kdy je větší šance na hezké počasí.

Princ Harry se na korunovaci Karla III. dlouho nezdržel (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.