Král Karel má nový roztomilý šperk. Nejspíš ho dostal od princezny Charlotte

[chooze:gallery;value:36669]

Britského krále Karla krášlí nová ozdoba. A nejsou to drahé hodinky ani prsten ze vzácných kovů. Fotografové jej během návštěv Walesu a Normanských ostrovů u pobřeží Francie zachytili s jednoduchým náramkem ze žlutého a červeného provázku, což jsou barvy, které dominují i Karlovu královskému erbu.

Podle portálu Daily Mail by mohlo jít o takzvaný náramek přátelství, který Karlovi pravděpodobně vyrobila jeho vnučka, devítiletá princezna Charlotte. Sama byla totiž s podobnými náramky viděna, když se svou maminkou princeznou Kate navštívila Wimbledon.

[chooze:article;value:564819]

I podle magazínu People je mezi náramky souvislost. "I když se Charlottiny a Karlovy náramky úplně přesně neshodují, je pozoruhodné, že je členové královské rodiny začali nosit zhruba ve stejnou dobu," všímají si pozorovatelé královské rodiny.

Nebylo by to navíc poprvé, co se do králova šatníku nejspíš promítl vkus jeho vnoučat. V minulosti se například na veřejnosti objevil s růžovou kravatou s dinosaury, kterou velmi pravděpodobně dostal od svých blízkých pod stromeček.

Král Karel III. vystoupil na zasedání nového parlamentu. Brity čekají novinky:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.