Král Karel poprvé otevřeně o rakovině. Objevily se komplikace, které nečekal

[chooze:gallery;value:35880]

​Král Karel III. přiznal, že během léčby rakoviny ztratil jeden ze základních smyslů. Tato slova zazněla v Armádním leteckém muzeu při rozhovoru s veteránem Aaronem Mapplebeckem, který se mu svěřil, že vloni, když on sám podstupoval léčbu rakoviny varlat, přišel o chuť. Podle deníku Daily Mail mu král odpověděl, že se mu stalo totéž.

Krále Karla doprovodil na návštěvě muzea i princ William. Právě jemu král slavnostně předal vysoký vojenský titul plukovníka armádního letectva. "Je to opravdu dobrý pilot," řekl podle deníku Daily Beast o Williamovi.

[chooze:article;value:555286]

​Podle krále tak pod vedením Williama bude letectvo sílit. "Dávejte na sebe pozor, a ani neumím vyjádřit, jak moc jsem hrdý na to, že jsem s vámi mohl po celý ten čas spolupracovat," řekl. Sám byl totiž plukovníkem armádního letectva dlouhých 32 let.

Buckinghamský palác o tom, jak probíhá léčba britského panovníka, mlčí. Podle odborníků se nicméně zdá, že postupuje dobře. O tom údajně svědčí i fakt, že se panovník na konci dubna částečně vrátil ke svým královským povinnostem.

Nemocná Kate se objevila na veřejnosti. S Williamem ohromila lidi v obchodě (03/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.