Král Karel už je zoufalý. Spekuluje se o jeho odjezdu do Ameriky

[chooze:gallery;value:34030]

Princ Harry se s rodinou před několika lety přestěhoval do Spojených států. Král Karel se tak s jeho dětmi vídá jen prostřednictvím občasných videohovorů. Princeznu Lilibet, která už se narodila v Kalifornii, osobně viděl pouze jednou, připomíná deník Mirror.

Princ Harry ale do Británie své děti vzít nechce. Důvodem má být to, že ve Spojeném království ztratil nárok na policejní ochranu a své děti tam tak "nemůže udržet v bezpečí". Král Karel tak podle královského experta Toma Quinna začal uvažovat o tom, že za svými vnoučaty do Ameriky sám přiletí.

"Karel mluvil o tom, že by v budoucnu do Spojených států skutečně odletěl," řekl. "Zoufale chce svá vnoučata vidět a představa, že si ho Archie a Lilibet nebudou pamatovat jako vřelého přátelského dědečka, ho děsí," dodal Quinn.

[chooze:article;value:560600]

Malé princezně, která nedávno oslavila třetí narozeniny, tak král alespoň poslal "srdečný dárek a pohlednici". V tom, aby se svými "americkými" vnoučaty navázal častější kontakt, má krále velmi podporovat i jeho žena Camilla.

Jak ale připomíná deník Daily Mail, mezi princem Harrym a zbytkem královské rodiny panují dlouhodobě velmi napjaté vztahy. Při své poslední květnové návštěvě Británie se navíc Harry se svým otcem ani nesetkal. Oficiálně proto, že král měl "příliš nabitý program".

Harry svými slovy ranil nemocného krále. Vše mělo být jinak, než tvrdí princ:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.